Новини

01. 10. 2013 г.

Днес Център за настаняване от семеен тип за възрастни хора с деменция навършва 1 година от създаването си. Честит празник на всички потребители и служители на Центъра.
Сподели
21. 12. 2012 г.
Екипът на ЦНСТ - Сирищник пожелава весели празници на своите потребители и техните близки. Бъдете живи и здрави и много щастливи!
29. 10. 2012 г.
Днес бяха настанени първите трима обитатели на Центъра за настаняване от семеен тип за възрастни хора с деменция - с. Сирищник. Очаква се утре да бъдат настанени още четирима от потребителите на социалната услуга. Всеки от настанените разполага със собствено легло, шкаф, гардероб, дневна и трапезария. Стаите, които са с по две и три легла са със собствен санитарен възел. В ЦНСТ хората ще получат и необходимите грижи в среда близка до семейната.
Екипът на ЦНСТ приветства своите първи потребители с ДОБРЕ ДОШЛИ!
Сподели
22. 10. 2012 г.
Екипът на ЦНСТ - с. Сирищник благодари на д - р Павлов /Дентална клиника ЕО ДЕНТ/ за направеното дарение - компютър.
Сподели
01. 10. 2012 г.
Изпълнителният директор на Агенцията за социално подпомагане издаде заповед, с която разрешава разкриването на два Центъра за настаняване от семеен тип за възрастни хора с деменция от 1 октомври 2012 г. с общ капацитет 25 лица, съответно ЦНСТ І - 11 лица и ЦНСТ ІІ - 14 лица.

Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg